ПОЛІТИКА ВИКОРИСТАННЯ ДАНИХ САЙТУ GIOSCHOOL

  1. Управлінням персональною інформацією даних сайту www.gioschool.com керує Адмінстрація сайту.

  2. Політика використання даних (далі - Політика) діє відносно всієї персональної інформації, яку Адміністрація сайту www.gioschool.com може отримати про користувача під час використання сайту.

  3. Реєстрація на сайті www.gioschool.com та використання послуг сайту є безумовною згодою користувача з Політикою, в якій викладено мету і способи збору та використання інформації, а також умови її зберігання тощо. Якщо користувач не згоден з цією Політикою, то він не маєте права користуватися сайтом www.gioschool.com.

  4. Проходячи реєстрацію на сайті, Користувач добровільно залишає свій e-mail, ім’я та інші необхідні дані, заповнюючи форму реєстрації та надає згоду на обробку своїх персональних даних.

  5. В рамках цієї Політики під «персональною інформацією користувача» розуміється інформація, яку користувач надає про себе самостійно при реєстрації на сайті та використання сайту, включаючи персональні дані користувача. Обов'язкова для надання послуг інформація позначена спеціальним чином. Інша інформація надається користувачами на власний розсуд.

  6. Мета збору даних

    1. Адміністрація сайту www.gioschool.com зобов’язується використовувати e-mail та іншу персональну інформацію зареєстрованих користувачів виключно для забезпечення внутрішньої роботи сайту, надсилання інформаційних та/або рекламних листів листів, забезпечення здійснення фінансових розрахунків на сайті www.gioschool.com.
    2. У будь-який момент користувач може відмовитися від підписки та видалити свої персональнідані через форму зворотного зв’язку.
    3. Надання персональної інформації нам потрібно виключно для надання кращого сервісу користувачам сайту.
  7. Використання даних

    1. Адміністрація сайту www.gioschool.com використовує інформацію з метою зв'язку з користувачами, в тому числі надсилання повідомлень, рекламної та маркетингової інформації, запитів та інформації, що стосуються використання послуг, надання послуг, а також обробки запитів і заявок від користувачів;
    2. Адміністрація сайту www.gioschool.com має право передати персональну інформацію третім особам в наступних випадках якщо:
      1. користувач висловив свою згоду на такі дії;
      2. Передача необхідна для надання користувачу послуги (за згодою користувача), включаючи здійснення фінансових розрахунків;
      3. Передача персональної інформації передбачена законодавством України та здійснюється межах встановленої законодавством процедури.
      4. Адміністрація сайту www.gioschool.com при роботі з персональними даними дотримується Закону України «Про захист персональних даних»
      5. Користувачі сайту www.gioschool.com при надання персональної інформації мають всі права, що передбачені Законом України «Про захист персональних даних».
  8. Захист даних:

    1. Ми захищаємо персональну інформацію користувачів за допомогою технічних, адміністративних і управлінських заходів безпеки. Ми використовуємо встановлені законодавством стандарти контролю безпеки персональної інформації користувачів.
    2. Наші працівники навчені виконувати всі заходи контролю й ознайомлені з інструкціями конфіденційності.
    3. Ми радимо користувачам дотримуватися політики безпеки, перед тим як натискати на зовнішні веб-посилання, згадані на нашому сайті.
  9. Строк зберігання інформації

    1. Адміністрація сайту www.gioschool.com має право зберігати та використовувати персональну інформацію користувачів протягом строку, що необхідний для надання якісних послуг www.gioschool.com.
  10. Комунікація

    1. З усіх питань, що стосуються реалізації цієї Політики користувачі можуть комунікувати шляхом надсилання електронних листів на адресу: school.gios@gmail.com